5 Haziran 2015 Cuma

Antalyaspor Süper Lig'e yükseldi!

Penaltılara kalan zorlu play-off finalinin son penaltısında, Ömer topu filelere gönderdi ve Antalyaspor Süper Lig'e yükseldi. Ömer çok sevindi. Bütün Antalyasporlular çok sevindi. Sevinmekte haklılar elbette. Bütün bir sezon mücadele verdiler ve sonunda amaçlarına ulaştılar. Peki Ömer Antalyaspor'un Süper Lig kadrosunda yer alacak mı?

Futbolculardan biri çok sevinçli ve çok hırslıydı. Antalyaspor'un ait olduğu yere döndüğünü ve bir daha geri düşmeyeceğini iddia etti. Eğer kendisi her zaman için bir Antalyaspor taraftarıysa normal bir açıklama diyebilirim. Fakat büyük mücadele verip takımını Süper Lig'e yükselten oyuncuların çoğu genelde takımdan gönderilip, yerlerine Süper Lig ayarında daha kaliteli oyuncular getiriliyor. Oysa ki sadece eksik olan yerler güçlendirilse bence daha mantıklı olur. Umarım bütün bir sezon kırmızı-beyaz uğruna emek veren oyuncular haksızlığa uğramazlar.

Antalyaspor'u tebrik ediyorum. Onları tekrar Süper Lig'de görmek güzel. Fakat gönlümüzden geçen play-off'tan Adana Demir'in gelmesiydi tabi ki.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder